sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Tokoa

Perjantaina oli kahden viikon tauon jälkeen toiseksi viimeiset tokotreenit. Treenit menivät tällä kertaa hyvin, ja opimme jälleen paljon uutta. Aluksi harjoittelimme tötsän kiertämistä, jota olimme harjoitelleet kerran aiemminkin. Milo selvästi muisti harjoituksesta jotakin, koska pystyimme heti jatkamaan siitä mihin viimeksi jäätiin.



Seuraavaksi harjoittelimme ruutuun juoksemista, joka oli meille molemmille ihan uusi juttu. Hyvinhän sekin harjoitus sujui niin kauan kuin ruudussa vain oli Milon lempilelu odottamassa. :)



Lopuksi harjoittelimme vielä kapulan ottamista suuhun, jota ehdimme jo vähän harjoitella edelliselläkin kerralla. Viime kerralla Milo nappasi kapulan samantien suuhunsa eikä antanut sitä ollenkaan pois. Ohjaaja käski meidän harjoitella pikemminkin kapulasta irrottamista kuin sen pitämistä, koska siitä kiinni pitäminen ei kerran ole ongelma. Olemme harjoitelleet sitä kotona, ja enää Milo ei suostu ottamaan kapulaa suuhunsa ollenkaan. :D Täytyy siis keksiä joku toinen lähestymistapa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti