perjantai 3. kesäkuuta 2016

Tapahtumarikas viikko

Tämä viikko on sisältänyt kaikkea kivaa, kuten agilityä ja virallisia terveystarkastuksia. Huomenna Milo pääsee vielä uimaan Kangasalan koirauimalaan. :)


Tämän viikon treenit menivät superisti, ja taas opittiin uutta. Milo pysyi jo aika kivasti mun mukana
radalla ja seurasi ohjeita, ja välillä mentiin jo neljää estettä putkeen ihan sujuvasti. Okserikin meni ihan tuosta vaan, vaikkei Milo ole sellaista ennen nähnyt. Keinukin menee nykyään jo ilman varmistusta. Renkaassa sen sijaan oli tällä kertaa paljon ongelmia, täytyy sitä varmaan mennä omatoimisesti joku päivä treenaamaan. Ennen Milo rakasti juosta putkissa silloinkin kun ei olisi tarvinnut, mutta nyt se on tykästynyt kiipeilyyn. Viimekin treeneissä se kiipesi puomille, A-esteelle sekä keinulle silloin kun olisi pitänyt tehdä jotakin ihan muuta. Hassu :)


Keskiviikkona lähdimme iltapäivästä ajelemaan Huittisiin, jossa Milolle tehtiin virallinen silmä- ja polvitarkastus. Sekä silmät että polvet olivat terveet! Myös Milon kasvattaja oli paikalla kolmen valloittavan 7-viikkoisen pennun kanssa, kun niille tehtiin viimeiset eläinlääkärin tarkastukset ennen luovuttamista uusiin koteihin. Kun koirat oltiin saatu tarkastettua, pennut pääsivät vielä hetkeksi nurmikolle taapertamaan. Milo oli aivan onnessaan päästessään tutustumaan pieniin sisarpuoliinsa, eihän se ole ennen noin pieniä pentuja nähnytkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti