torstai 26. toukokuuta 2016

Jihuu!

Tiistain treenien jälkeen sain huokaista syvään helpotuksesta, sillä treenit menivät pitkästä aikaa hyvin. Viime viikolla jo hetken aikaa epäilin, että tuleekohan tästä harrastuksesta sittenkään mitään, kun niin monta kertaa on mennyt niin sanotusti penkin alle. Viime viikon treenien jälkeen olen kuitenkin ottanut itseäni niskasta kiinni ja ottanut tavaksi tehdä joka päivä luopumisharjoituksia, ja lisäksi olen käynyt lähimetsässä harjoittelemassa takaakiertoja ja siinä samalla omaa ohjaustani. Luopumisharjoitukset nyt tuskin vielä viikossa tuottavat paljonkaan tulosta, mutta ehkä siitä puiden kiertelystä on sitten ollut jotakin hyötyä. :D Tiistainakin kävin ennen treeneihin lähtöä puita kiertelemässä, ja muutenkin yritin aktivoida Miloa pitkin päivää, ettei sillä keittäisi niin paljoa yli treeneissä.


Milo meni elämänsä ensimmäistä kertaa A -esteestä ilman minkäänlaisia ongelmia. Se ei näemmä korkeita paikkoja pelkää! Kepitkin sujuivat ihan semihyvin verkkojen avulla, ja tällä kertaa putketkin juostiin läpi ilman merkkailuja. Joitakin omille teille lähtemisiä toki tuli edelleen, mutta jospa ne olisivat vähenemään päin. Rengasesteeseen Milo keksi jonkun mörön, mutta sekin harhaluulo meni onneksi treenien aikana ohi. Heidin treeneissä olemme nyt olleet kuukauden, ja tällä viikolla pystyimme ensimmäistä kertaa menemään kahta ja kolmeakin estettä putkeen ennen palkkaamista. Eli nyt aletaan olemaan sillä tasolla, mihin jatkokurssilla jäätiin, vaikka onhan Milo toki yksittäisissä esteissä mennyt paljon eteenpäin. Nyt vaan toivotaan, että pahin uutuudenviehätys uudesta treenihallista olisi ohi ja voisimme keskittyä kehittymiseen ja uusien asioiden oppimiseen! Alla lyhyt video tämän viikon treeneistä.


P.S. Löysimme Milolta tällä viikolla ensimmäistä kertaa kiinnittyneen punkin leuan alta. Yrittäessämme poistaa sitä lassolla se pahus vielä katkesi ja kärsä jäi ihon alle. Eläinlääkärin mukaan tämän ei kuitenkaan pitäisi olla vaarallista, täytyy vain seurata ettei alue ala punoittaa tai tule muita oireita. Täytyypä seuraavalla eläinlääkärireissulla ottaa puheeksi punkkitabletit/liuokset, jotta kesälomareissuilla ei tarvitsisi niiden takia kantaa niin suurta huolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti