maanantai 31. elokuuta 2015

Sisäsiisti!

Kai sen nyt jo uskaltaa sanoa: Milo on sisäsiisti. Se on nyt joutunut olemaan joinain päivinä jopa seitsemän tuntia yksinään, eikä silti ole yhtä tai kahta kertaa lukuun ottamatta sattunut vahinkoja tässä parin kolmen edellisen viikon aikana. Nyt vain loputkin sanomalehdet roskikseen ja matot lattiaan! :) Milo on muutenkin iso poika jo, sehän täytti torstaina 5 kuukautta ja painaa yli 5,5 kg. Ainakin lähes kaikki maitohampaatkin ovat jo vaihtuneet pysyviin, kulmahampaat mukaan lukien. Kohta se on jo puolivuotias, APUA!


Milo nukkuu päivisin enää kovin vähän, mikä tarkoittaa sitä, että sillä pitäisi jatkuvasti olla jotakin tekemistä. Kaikkein pahimpia ovat päivät, kun se on joutunut olemaan tuntikausia yksin kotona minun ja mieheni ollessa koulussa. Tuohon pieneen kehoon patoutuu sen yksin ollessa niin paljon energiaa, ettei sitä meinaa saada purettua millään, ei ainakaan mihinkään järkevään. Sellaisen sähköjäniksen kanssa oli muuten tosi kiva mennä kolmansiin tokotreeneihin. Ei siitä sen enempää. Onneksi tällä viikolla on tauko treeneistä, ja menemme sitten ensi viikolla hyvin valmistautuneina tokavikoihin treeneihin. :)

Milo on löytänyt hyvän vahtimispaikan sohvamme selkänojalta. Siinä se välillä kököttää pitkiäkin aikoja vahtimassa ohikulkijoita. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti