lauantai 22. elokuuta 2015

Tokoilua

Nyt saa kyllä olla Milosta ihan super hyper ylpeä, niin hyvin meni eilen tokossa. Eilen alkoi Tampereella blockfestit, joten vähän jännitin kuinka Milo suhtautuu, jos bussi on ihan täpötäysi. Täyttä oli ja kova hälinä, mutta mitä tekee Milo? Se vain istui lunkisti sylissäni ja katseli ikkunasta pihalle, eikä ollenkaan näyttänyt ihmettelevän äänekkäitä kanssamatkustajia. :)

Matkaa bussipysäkiltä Eteläpuistoon on reilu kilometri, ja myös tämän matkan Milo kulki oikein mallikkaasti vierelläni, aivan kuten kunnon kaupunkikoiran kuuluukin. Viime kerralla se veti aivan mahdottomasti joka suuntaan ja koko ajan sai pelätä milloin joku ajaa pyörällä sen päältä. Eilen oli onneksi ihan eri meininki, ja matka Eteläpuistoon oli oikeasti mukava.

Tokotreenit alkoivat istumisen ja maahan menon kertauksella, ja vetäjä kehui kovasti Milon tekemistä. Seuraavaksi harjoiteltiin luoksetuloa siten, että koiran oli tarkoitus päätyä istumaan omistajansa vasemmalle puolelle. Jo toisella yrittämällä Milo tajusi mitä sen halutaan tekevän. Lopuksi harjoittelimme vielä merkin kiertämistä, joka sekin meni tosi hyvin!

Tällä kertaa Milo keskittyi huomattavasti paremmin siihen mitä oltiin tekemässä kuin edellisellä kerralla. Pidin tarkoituksella pieniä leikkimistaukoja harjoitusten välillä, ettei se missään vaiheessa päässyt kyllästymään itse tekemiseen. Treenien loputtua se sai vielä painia toisten pentujen kanssa, ja samalla tuli hieman tutustuttua toisten pentujen omistajiin. Kotona minua katsoi tyytyväinen ja hyvin väsynyt koira. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti