torstai 18. kesäkuuta 2015

Ensimmäinen rokotus

Milo on huomenna jo 12 viikkoa vanha ja tänään oli sen ensimmäinen rokotus. Kun Milo oli asunut meillä vasta vajaan viikon, jouduimme viemään sen eläinlääkäriin tutkittavaksi luullessamme sen nielleen isohkon kiven. Tutkimuksissa ei kiveä onneksi löytynyt, mutta käynti oli Milolle melko traumaattinen kokemus. Rokotusaika oli samalla eläinlääkäriasemalla kuin edellinen käyntimme, ja jo ulko-ovella Milo selvästi muisti paikan. Odottaessamme lääkärille pääsyä Milo vain piipitti ja rimpuili sylistä pois. Itse rokotustilanne sitten menikin oikein mallikkaasti! Eläinlääkärillä, joka muuten oli myös sama kuin edellisellä käynnillä, oli tarjota Milolle niin hyvät namit, ettei poika huomannut itse piikkiä laisinkaan. Onneksi tältä käynniltä ei jäänyt mitään uusia pelkotiloja, joten uskoisin seuraavankin rokotuskäynnin sujuvan suuremmitta ongelmitta.


Illalla lähdimme vielä kaikki kolme käymään ystäväpariskunnallamme. Heillä asuu kissa, ja tarkoituksena oli kokeilla tulevatko lemmikkimme toimeen keskenään. Milo olisi kovasti halunnut tehdä kissan kanssa tuttavuutta, mutta kissa valitettavasti oli asiasta hieman eri mieltä. Kissa pysytteli mielellään Milon näkymättömissä, ja Milo tottakai käytti tilaisuuden hyväkseen ja söi kissan ruokakupista, joi sen vesikupista ja leikki sen leluilla. Paras kissan leluista Milon mielestä oli punainen laservalo. ;)


Huomenna heti aamusta lähdemme ajamaan Pohjanmaalle, ja tiedossa on Milon ensimmäiset yöt poissa kotoa. Mikäli kaikki sujuu hyvin, palaamme kotiin sunnuntaina. Hyvää juhannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti